NB I

Ziccerek tömkelegét dolgoztuk ki az első félidőben - Nagy Tamás

A Vasas 2-0-ra győzött a Ferencváros ellen az OTP Bank Liga hetedik fordulójában a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkőzés után Marijan Vlak, az angyalföldiek szakvezetője és Nagy Tamás, a zöld-fehérek megbízott vezetőedzője a Sport Tv műsorában értékeltek.

Nagy Tamás: "A csapatot nem lehet elmarasztalni, hiszen a játékosok nagy akarattal játszottak. Még mindig van azonban bennük egy pszichés görcs, amit nagyon nehéz lesz megszüntetni. Ehhez a siker elengedhetetlen, meccset kellene tudnunk nyerni. Mindent kiadtunk magunkból, de ez a csapat most itt tart. Látható volt, hogy ziccerek tömkelegét dolgoztuk ki az első félidőben. A saját hibánkból kaptunk egy gólt mindjárt az elején, mert nem figyeltünk oda eléggé. Utána kijöttünk a mélypontról, mi irányítottunk, de minden kimaradt. Tudom, hogy ez sokakat nem vígasztal, de én nem tudom elmarasztalni a csapatom, mert sok biztató dolgot láttam, és mindent megtettek azért, hogy sikeresek legyünk. Valahol a második kapott gólunk már komédiába illő."

Marijan Vlak: "Gratulálok a játékosaimnak. Fantasztikus, harcias hozzáállással álltak ki, és fontos mérkőzésen sikerült hoznunk a győzelmet. A középpályán nem tudtuk úgy szervezni a játékot, ahogy kellett volna, úgyhogy ezen még dolgoznunk kell, hogy javuljon a helyzetünk."