Magyar válogatott

Dzsudzsák derűlátó, a finnek ellen már visszatérne

Az Anzsi Mahacskala futballistájának baloldali kulcscsontja a Rosztovval szembeni találkozó elején, a hetedik percben tört el.

Dzsudzsák a finnek ellen térne vissza - Fotó: AFP

A magyar válogatott jövő pénteken Svédországot fogadja, négy nappal később pedig Moldovában lép pályára Eb-selejtezőn. Az utolsó fellépés október 11-én, a finnek ellen esedékes. A magyar válogatott szélsője annak örült, hogy szerencsére nem a lábának lett baja, és az orvosok szerint a műtét jól sikerült.

"A hozzám eljutott visszajelzések alapján egy egész ország aggódik értem, és ez nagyon jól esik - idézte az mlsz.hu Dzsudzsákot. - Egy nagyon peches szituációban szenvedtem sérülést, de szerencsére nem a lábamnak lett baja, és az orvosok szerint a műtétem jól sikerült. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segített, és együttérzéséről biztosított. Különösen rossz érzéssel tölt el, hogy most sérültem meg, amikor nagy lehetőség kapujában áll a válogatott, ugyanis nagyon készültem a soron következő két mérkőzésre. Most még fáradt vagyok a műtét után, de holnap már hazamehetek, és természetesen egyik első utam Telkibe vezet majd, hogy meglátogassam a csapatot. Derűlátó vagyok, bízom a gyors gyógyulásban, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy októberben már ismét győztes gólt rúghatok a finneknek."