Karrier

Owen Hargreaves ingyen játszott volna a Manchester Unitednél

Az angol válogatott korábbi középpályása nem haragszik a Vörös Ördögökre, de mindenképpen az angol élvonalban szeretne játszani.

Itt még a Manchester United edzésén - Fotó: AFP
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a futballista különös módon, az Internet segítségével is keresett klubot magának nyáron. A Bayern Münchennél tíz (1997-2007), a Manchester Unitednél pedig négy (2007-2011) évet lehúzó, még mindig csak harminc éves játékos idén tavasszal vált létszámfelettivé az angol bajnoknál. Elsősorban sérülékenységének volt köszönhető, hogy a United nem ajánlott neki új kontraktust.

Felajánlottam, hogy ingyen játszok, csak, hogy maradhassak az MU-nál. Ők erre azt mondták: te nem akarod ezt! Valószínűleg igazuk is volt. Nem haragszom rájuk, hogy hagytak távozni, megértem a döntésüket. Azért tettem fel a videóimat a Youtube-ra, mert e-mailben a terjedelmük miatt nem tudtam elküldeni az adott személyeknek, kluboknak. Így feltettem őket Youtube-ra, ahol mindenki hozzáférhetett. Tudom, hogy ebből egy kisebb sztori kerekedett, de semmi különös nincs benne szerintem” - mondta a 30 esztendős labdarúgó, aki hozzátette, szeretne visszatérni az angol élvonalba. Bár több csapattal is szóba hozták, egyelőre továbbra sem talált magának klubot a középpályás.