Bulvár

Mourinho megtiltaná a Facebookot a Real sztároknak

  • VNA

Nem múlik el nap újabb Jose Mourinho sziporka nélkül. Így voltak ezzel szombaton is a Real Madridnál, ahol a portugál edző most a Facebook ellen kampányolt.

A spanyol szuperkupa döntő „szembenyúlós” botránya után ismét hallatott magáról Jose Mourinho a Real Madrid csapatának edzője. Ha rajta múlna, akkor a csapat sztárjai, így Cristiano Ronaldo, Mesut Özil és társaik nem használhatnák a szociális média legelterjedtebb platformjait, a Facebookot és a Twittert. Egy spanyol hírportál szerint a portugál tréner szeretne mindenféle kommunikációt felügyelni, különös tekintettel az öltözőben elhangzottakra.

Mourinho meg is magyarázta a furcsa ötletet, aki attól tart, hogy az ellenfél játékosai és szakvezetői a közösségi hálón írt üzeneteken keresztül jobban beláthatnak a csapat hétköznapi életébe és ezen keresztül a találkozókra történő felkészülésbe is. A hírek szerint a Facebook-őrült Iker Casillas és a Twitterről leakadni képtelen Cristiano Ronaldo vannak Mourinho célkeresztjében, az ő Internetes-aktivitásuk számít különösen szálkának a tréner szemében.

Mourinho szeretné a játékosok és újságírók közötti - szerinte túl szorosra fonódó - kapcsolatokat is megváltoztatni, a Real tréner szerint ugyanis előfordult már olyan, hogy valaki a csapat összeállítást is idő előtt kiadta a sajtó felé.