Premjer Liga

Dzsudzsák Balázs megsérült az Anzsi mérkőzésén

A Rosztov Don-Anzsi Mahacskala mérkőzés 8. percében megsérült Dzsudzsák Balázs, és a magyar szélsőt le is kellett cserélni.

Dzsudzsák Balázs esik el, miután az Anzsi-Dinamo mérkőzésen felrúgta védője 2011 augusztusában

A balszélső a vállát fogta egy kemény ütközés után, elképzelhető, hogy a kulcscsontja sérült meg, és lehetséges, hogy hosszabb távra kidőlt, így a Svédország és Moldova elleni válogatott mérkőzéseken sem számíthat rá Egervári Sándor.

Fülöp Ferenc, Balázs egyik képviselőjének Prizma Tv-n adott beszámolója szerint az első orvosi diagnózis szerint is valószínű, hogy törésről van szó. Lehetséges, hogy műtétre lesz szükség, amit valószínűleg Magyarországon végeznek majd el.

A játékos másik menedzsere, Vörösbaranyi József az MTI-nek nyilatkozott pártfogoltja állapotáról: "Éppen most intézkedünk, Balázs még a mai nap folyamán hazajön Magyarországra az Anzsi orvosával, és azt szeretnénk, hogy itthon vizsgálják meg, a válogatott orvosi stábjának jelenlétében. Sajnos a gyanú az, hogy kulcscsonttörést szenvedett, de ezt egyelőre még nem lehet biztosan kijelenteni."

Az Anzsi honlapja kijelentő módban arról számolt be, hogy Dzsudzsák kulcscsontja eltörött, és a magyar játékos legalább két hónapra kidőlt.