Premier League

Di Santo szétbombázta Buzsákyék kapuját - videó

2-0-s vereséget szenvedett a Queens Park Rangers a Premier League 3. fordulójában a Wigan vendégeként. A találkozó mindkét gólját Franco Di Santo szerezte átlövésből. Buzsáky Ákos kezdőként 72 percet játszott a QPR-ban.

A frissen igazolt Joey Barton nem kapott lehetőséget a vendégeknél, Buzsáky Ákos azonban ott volt a pályán. A mérkőzés viszont igazából nem róla és csapatáról szólt. A Wigan uralta a találkozó nagy részét annak ellenére is, hogy az első említésre méltó esemény Taarabt kapufája volt a 13. percben.

Ezt követően a hazaiak alakítottak ki nagyobb lehetőségeket, Kennynek többször is nagyot kellett védenie. A 41. percben azonban tehetetlen volt, amikor Di Santo a tizenhatoson kívül a levegőből a kapuja bal oldalába lőtt. (1-0)

A második félidő elején a mezőnyben pattogott leginkább a labda, majd a 66. percben Di Santo az első gólját is lepipálva hasonló távolságból még nagyobbat akasztott a QPR hálójába. (2-0)

A Wigan ettől kezdve átadta ugyan a területet, és a vendégeknek - főleg Taarabt révén - voltak is lehetőségeik, de a kapuba nem tudtak betalálni, így harmadik mérkőzésükön a második vereségüket szenvedték el.

Premier League
3. forduló
Wigan-Queens Park Rangers 2-0 (1-0)
gólszerző: Di Santo (41., 66.)
korábban:
Aston Villa-Wolverhampton 0-0