Nyilatkozat

A Manchester City kerete erősebb, mint a Barcelonáé - Redknapp

A Tottenham Hotspur menedzsere valósággal "beleszeretett" Roberto Mancini együttesébe , amely szerinte meg fogja nyerni a Premier League-et.

Redknapp szerint a City a legerősebb - Fotó: AFP

Harry Redknapp úgy gondolja, hogy a Manchester City kerete erősebb, mint a Barcelonáé. A Tottenham Hotspur menedzsere az angol sajtó képviselői előtt dicsérte Roberto Mancini együttesét, és arra a kérdésre, hogy még a katalánok játékosállományánál is többre tartja-e a City keretét, így felelt:

„Igen, ez egy fantasztikus keret. Olyan játékosokat igazoltak le, mint Agüero, Tévez vagy Dzeko, ez hihetetlen. Lenyűgöző támadósoruk van, akik bárki ellen betalálnak, ha jó napjuk van. David Silva világklasszis, a földkerekség bármelyik csapatába beférne. Tele vannak minőségi játékosokkal, mint De Jong, Yaya Toure, Milner vagy Johnson. Csodálatos játékosanyag, amely úgy gondolom, mindenre képes lehet, mivel a világ legjobb játékosait tudja a klub leigazolni. Amennyiben a tulajdonos marad, márpedig szerintem marad, meg fogják nyerni a Premier League-et" - jelentette ki a Spurs menedzsere.