Magyar foci

Buzánszky Jenő elfogadta Mészöly Kálmán bocsánatkérését

Címkék:

Az Aranycsapat legendája szerdán este került kórházba, ami az apropót adta Mészöly Kálmánnak a béküléshez.

Mészöly Kálmán bocsánatot kért

Az utóbbi fél évben elmérgesedett a viszony Buzánszky Jenő és Mészöly Kálmán között. A békülésre szomorú eset adott alkalmat, ugyanis Buzánszky Jenő, az Aranycsapat jobbhátvédje kórházba került.

"Az MLSZ-ben hallottam, hogy mi történt, és azonnal felhívtam Jenő bácsit - mondta Mészöly Kálmán az mlsz.hu-nak. - Azonnal felhívtam, és megkérdeztem, hajlandó-e fogadni, mert szeretnék bocsánatot kérni, amire azonnal igennel felelt, én pedig bementem hozzá. Jól elbeszélgettünk, tisztáztunk mindent, és a legnagyobb békében váltunk el. Tény, mostanában kicsit idegesebb vagyok a szokottnál, a Vasasnál nem mennek rendben a dolgok, Géza fiamat elküldték Újpestről, és mindez megviselt. Én vagyok a fiatalabb, nekem kellett lépnem, és örülök, hogy megtettem.

Buzánszky Jenő szerdán este a Barcelona - Real Madrid mérkőzést nézte, amikor elsötétült előtte a világ, de szerencsére azóta újra lát.

"A szememmel volt baj, de szerencsére már látok, és szerdán már haza is engednek. Örülök, hogy Kálmán belátogatott hozzám, amúgy én már nem is haragudtam rá, ismerem, mekkora lelke van, nem is lehetett kérdés, hogy elfogadom a bocsánatkérését" - nyilatkozta az Aranycsapat legendája.