Arsenal

Wenger a sok sérülttel magyarázza a Liverpool elleni fiaskót

Az Arsenal francia menedzsere nem érti, hogy lehet már a szezon kezdetén nyolc sérült csapatának keretében.

Wenger a sérüléseket okolja - Fotó: AFP

Arséne Wenger a Liverpool ellen hazai pályán elszenvedett 2-0-s vereség után a hiányzókkal, és a terheléssel magyarázta az eredményt.

„Azt hiszem a cél egyértelmű: legyen egy jó csapatunk. Amikor nem nyersz megérted, hogy a szurkolók dühösek. Nyolc játékosunk is hiányzott, ennek ellenére jó teljesítményt nyújtottunk. Hogy miért van ennyi sérültünk? Nem tudom, nem vagyok orvos. Csak azt tudom, hogy a szezon kezdetén már túl nagy a számuk. Nagy sorozaton megyünk keresztül, hiszen szerdán is rendkívül fontos meccset játszottunk az Udinese ellen. Majd jön a visszavágó és a Manchester United” – vázolta a jövő hét programját Wenger.

A francia menedzser Samir Nasri jövőjéről is szót ejtett.

„Nem tudom, mi fog történni. Mindig is azt mondtam, hogy meg akarom őt tartani, ez most is így van. Sokakat meglepett, hogy ma játszattam őt. Szereti a klubot, itt akar játszani, ám ha úgy dönt, de arra is fel kell készülnünk, hogy elmegy. Most boldog vagyok, hogy velünk van. Azt még nem tudom, hogy a BL-selejtező visszavágóján pályára fog-e lépni” – fogalmazott a szakember.