Premier League

Buzsáky gólpasszával nyert idegenben a QPR

Az Everton ellen 1-0-ra nyerő londoni kiscsapatban végig a pályán volt a magyar válogatott középpályás, aki remek teljesítményt nyújtott.

Buzsáky gólpasszt adott

Az Everton az első fordulóban a londoni zavargások miatt nem játszhatott, a QPR pedig a Boltontól kapott négy gólt otthon. Idén először Buzsáky Ákos kezdőként kapott szerepet a vendégeknél, akik a 31. percben Smith góljával a vezetést is megszerezték esélyesebbnek számító ellenfelükkel szemben. A londoni kiscsapat ezután elsősorban a védekezésre összpontosított, és bár akadtak helyzeteik Osmanéknak, nem sikerült hazai pályán gólt szerezniük. Ez pedig azt jelentette, hogy a QPR a magyar középpályással a soraiban megnyerte első idegenbeli mérkőzését a Premier League-ben.

Az Aston Villa könnyedén, 3-1-re legyőzte a Blackburnt Agbonlahor, Heskey és Bent góljaival, ezzel az első fordulóban szerzett egy pontja mellé ezúttal hármat gyüjtött.

Az első fordulóban nagy pofont kapó csapatok találkoztak a Swansea-Wigan összecsapáson, így érthető volt, hogy óvatosan játszottak a csapatok. A walesieknek valamivel több helyzetük akadt, de betalálniuk nem sikerült, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Premier League
3. forduló
Everton-QPR 0-1
Gólszerző: T. Smith (31.)
Aston Villa-Blackburn Rovers 3-1
Gólszerző: Agbonlahor (12.), Heskey (25.), Bent (68.) ill. Pedersen (52.)
Swansea-Wigan 0-0