KTE-Honvéd

Amíg én vagyok itt az edző, biztos ezt fogjuk játszani - Szivics

A Tomiszlav Szivics vezette Kecskemét remek játékkal legyőzte a Budapest Honvédot az OTP Bank Liga szombati játéknapján.

A két szakvezető a találkozó után a kesport.hu-n értékelte a látottakat.

Tomiszlav Szivics, KTE: "Úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet, hiszen nálunk volt a labda szinte végig. Igaz a Honvédnak is voltak lehetőségei, például Abassé, de nekünk is volt legalább három-négy ugyanilyen száz százalékos ziccerünk, ami kimaradt. Egy jó meccs volt, ehhez két jó csapat is kell, ami ma adott volt. Boldog vagyok, s büszke a csapatra. Végig nagy iramban játszottunk, ment a játék. Lassan jövünk vissza arra a szintre, amiről idáig is híresek voltunk, s amíg én vagyok itt az edző, biztos ezt fogjuk játszani."

Supka Attila, Budapest Honvéd: "Tudtuk, hogy nehéz lesz, és azt is, hogy a Kecskemét biztos támadni fog végig. Úgy alakult az eredmény, ahogy elterveztük, megszereztük a vezetést. Eztán olyan hibákat vétettünk védekezésben, amelyek idáig nem voltak jellemzőek. Közrejátszott természetesen Debreceni sérülése is. Volt több fordulópont is a találkozón, például Abass nem tudott az üres kapuba betalálni. Rohannunk kellett az eredmény után, kinyíltunk, nagy üres területek maradtak hátul, s ez lett a vége."