Bayern München

A szezon legjobbját nyújtottuk - Jupp Heynckes

A Bayern München a vártnál könnyebben "hozta" a Bundesliga 3. fordulójának rangadóját: Jupp Heynckes fiai 5-0-ra ütötték ki a Hamburg csapatát. A szakvezető szerint a szezon eddigi legjobb produkcióját nyújotta az együttes.

Az elégedett mester A bajorok kispadját a nyáron elfoglaló szakember érthetően elégedetten nyilatkozott csapata fölényes győzelme után. A találkozón a müncheniek valamennyi sztárja jól játszott, Robben, Ribéry és Gomez is gólt szerzett, ha pedig nekik jól megy a játék, kevés csapat "éli" azt túl.

"Minden bizonnyal ez volt a legjobb teljesítményünk ebben a szezonban. Számomra az volt a legörömtelibb, hogy erre a mérkőzésre mindenki összekapta magát. Elégedettek lehetünk az eredménnyel is és persze a mutatott játékkal is, a mérkőzés elejétől irányítottunk és végig koncentráltal futballoztunk." - mondta a mérkőzés után a Leverkusennel tavaly ezüstérmet szerző szakember.

A német sztárcsapatra a hét közben újabb feladat vár: a Bayern az FC Zürich otthonában vív Bajnokok Ligája-selejtezőt. Az első összecsapást Robbenék nyerték 2-0-ra, így lényegesen kedvezőbb helyzetből várhatják a visszavágót.