Karrier

Nasri a Manchester City érintésével kerülne az Old Traffordra

Az Arsenal francia középpályásáért most csak Roberto Mancini csapata adna pénzt, de az álma, a Barcelona és a Real Madrid mellett a városi rivális MU lenne.

Nasrinak az MU az álma - Fotó: AFP

Samir Nasri minden bizonnyal a Manchester Citybe szerződik, de a városi rivális, a United az álma. A Daily Mirror úgy tudja, a francia középpályás barátainak többször is kifejtette, hogy három klub szerepel a végcéljai között: a két spanyol óriás, a Barcelona és a Real Madrid, valamint a Manchester United.

Bár a City tavaly megnyerte az FA-kupát, idén pedig a Bajnokok Ligájába indulhat, a 24 esztendős futballista szerint még mindig az MU a város elsőszámú csapata, amellyel több esélye lenne trófeákat nyerni. Nasri viszont megértette, hogy az Old Traffordra csak úgy kerülhetne mostanában, ha megvárná az Arsenalnál, hogy jövő nyáron lejárjon a szerződése, és ingyen igazolhatna Sir Alex Ferguson csapatához.

Mivel a skót menedzser, valamint a spanyol csapatok sem keresték most ajánlatokkal, ezért a Manchester City marad az egyetlen opció számára. Arról azonban nem tesz le, hogy késöbb a Vörös Ördögök játékosa legyen. Ahogy arról beszámoltunk, 22 millió font ellenében veheti meg őt új csapata, ahol heti 180 ezer fontos fizetésre számíthat.