MLSZ

Dunai Antal szerint a spanyolok támogatnák a magyar futballt

Dunai Antal, az MLSZ tanácsadója élőben tekintette meg a spanyol szuperkupadöntő két mérkőzését, illetve tárgyalásokat folytatott a Spanyol Labdarúgó Szövetség elnökével, Angel Maria Villarral a már meglévő együttműködési megállapodás részleteiről.

Dunai Antal Vicente Del Bosquéval - Fotó: mlsz.hu

A két szövetség között a közelmúltban létrejött együttműködés értelmében a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott vezetői megosztják szakmai tapasztalataikat a magyar féllel. Dunai Antal az elmúlt napokban a megállapodás részleteiről egyeztetett a spanyol sportvezetőkkel.

"Fontos megbeszéléseken vagyunk túl, és bátran mondhatom, hogy a spanyol szövetség továbbra is teljes mértékben elkötelezett a magyar futball támogatásának ügyében. Ezt bizonyítja, hogy a legelismertebb szakemberek segíthetnek a magyar edzők, játékvezetők továbbképzésében" - mondta az egykori remek támadó az mlsz.hu-nak.

Az egykori olimpiai bajnok labdarúgó találkozott Vicente Del Bosquéval, a spanyol válogatott szövetségi kapitányával, illetve a két sztárklub, a Real Madrid és a szuperkupát elhódító FC Barcelona elnökeivel is. A hivatalos programon túl informális megbeszéléseket folytatott Andoni Zubizarretával, a Barcelona technikai igazgatójával és a Real Madrid-legendával, Emilio Butraguenóval is, illetve egykori ellenfele, a Lionel Messit felfedező Carles Rexach is vendégül látta egy beszélgetésre.