Arsenal

Nasri cáfolta a Facebook-bejegyzés valódiságát

A 24 éves futballista elmondása szerint valaki más írta a nevében, hogy keserűséggel és dühvel távozik a londoniaktól.

Samir Nasri, az Arsenal francia légiósa
Bár korábban megírtuk, hogy Samir Nasri Facebook-oldalán osztott meg néhány gondolatot eligazolásával kapcsolatban, ezt maga az érintett cáfolta.

„Közel van a vége. De keserűséggel és dühvel a szívemben fogok távozni. Büszke vagyok arra, hogy az Arsenalban játszhattam, de nagyot csalódtam a szurkolókban az elmúlt hétvégén. Még a londoniak játékosa vagyok, de minél hamarabb távozni szeretnék” - ez az üzenet volt olvasható a francia középpályás Facebook-oldalán, de elmondása szerint, ezt nem ő írta.

Bár szinte az összes sporttal foglalkozó angol oldal tényként kezelte a hírt, a 24 éves futballista most Twitter-oldalán cáfolta a fentebb olvasható beírást.

„Csak, hogy tisztába tegyük a dolgokat, nincs Facebook hozzáférésem, így soha nem is mondtam azt, hogy keserűséggel távozok” - írta Nasri, aki hozzátette, egy illető egy hamis oldalt használ a nevében.

A tényszerűség kedvéért, Nasri a hétvége után valóban említést tett az őt becsmérlő Arsenal-drukkerekről Twitter-oldalán.

„Hallottam, amit a drukkerek énekeltek rólam szombaton, és nagyon tiszteletlennek tartom, mert még az Arsenal játékosa vagyok” - írta korábban a futballista.