NB I

Marko Scsepanovics célja a bajnoki cím a Péccsel

A montenegrói középpályás úgy véli, az öltözőben remek a hangulat, amit Mészáros Ferenc vezetőedzőnek köszönhetnek.

Marko Scsepapmfcnovics a szárnyaló PMFC egyik alapembere lett az NB I-ben. Bár nem indult ilyen gördülékenyen a pécsi karrierje, hiszen a feljutás is messzinek tűnt tavasszal.

„Amikor idejöttem, hittem benne, hogy ez sikerülni fog! Nagyon jól is érzem itt magam, a város például hasonlít Podgoricára, körülbelül annyian is lakják. Az elején nehéz volt, de most már úgy érzem, mintha öt éve itt lennék. Az öltözőben remek a hangulat - ezt Mészáros Ferenc vezetőedzőnek köszönhetjük. Neki köszönhetem, hogy végre lehetőséget kaptam, s úgy érzem, éltem a bizalommal, és sikerült valamit visszaadnom neki” - vélekedett a montenegrói futballista a bama.hu hasábjain.

A középpályásnak és csapatának legközelebb a Videoton otthonában kell helytállnia, ám ő egyáltalán nem tart az összecsapástól.

„Biztosan nehéz lesz, de természetesen nyerni akarunk! Nagy szó lenne megverni idegenben a Videotont! A futballban minden lehetséges! Teljesen természetes, hogy egy játékosnak a fő célja az, hogy bajnok legyen” - jelentette ki magabiztosan Scsepanovics.