Karrier

Keserűen és dühösen távozik Nasri az Arsenaltól?

A francia középpályás elmondása szerint nagyot csalódott az Ágyúsok szurkolóiban, ezért minél hamarabb el akarja hagyni Londont.

Nasri minél előbb távozni szeretne - Fotó: AFP

Mivel Samir Nasri nem írta alá új szerződését az Arsenallal, a klub minden bizonnyal értékesíti a franciát. A válogatott középpályás várhatóan a napokban 22 millió font ellenében a Manchester Cityhez fog igazolni, de a távozás a saját elmondása szerint is keserű lesz.

Ahogy arról korábban írtunk, a játékost az Ágyúsok szurkolói is kipécézték, és a hétvégi Newcastle ellen találkozón már dalba is foglalták a nevét – nem jó értelemben. Nasri a Facebook-oldalán osztott meg néhány gondolatot eligazolásával kapcsolatban.

FRISSÍTÉS
Bár szinte az összes sporttal foglalkozó angol oldal tényként kezelte a hírt, a 24 éves futballista most Twitter-oldalán cáfolta a fentebb olvasható beírást.
„Csak, hogy tisztába tegyük a dolgokat, nincs Facebook-oldalam, így soha nem is mondtam azt, hogy keserűséggel távozok”
– írta Nasri, aki hozzátette, egy illető valótlanságokat ír a nevében.

„Közel van a vége. De keserűséggel és dühvel a szívemben fogok távozni. Büszke vagyok arra, hogy az Arsenalban játszhattam, de nagyot csalódtam a szurkolókban az elmúlt hétvégén. Még a londoniak játékosa vagyok, de minél hamarabb távozni szeretnék” – jegyezte meg a 24 éves futballista.

A tényszerűség kedvéért Nasri a hétvége után valóban említést tett az őt becsmérlő Arsenal-drukkerekről Twitter-oldalán.

„Hallottam, amit a drukkerek énekeltek rólam szombaton, és nagyon tiszteletlennek tartom, mert még az Arsenal játékosa vagyok” – írta korábban a futballista.