Internazionale

Milito már Eto'o pótlásán gondolkodik

Az Internazionale argentin csatára nem aggódna, ha Samuel Eto'o távozna a csapattól, szerinte honfitársai, Tévez és Lavezzi is képesek lennének pótolni a kamerunit.

Diego Milito egyedül maradhat Eto'o távozása után - Fotó: AFP

Diego Milito hosszú ideig sérüléssel bajlódott, így alaposan elmaradt a teljesítménye attól, amit az Internél vártak tőle. Az argentin támadó most viszont teljesen fitten várja a bajnoki szezont, és a jövőjét továbbra is Milánóban képzeli el.

„Kemény munkát végzek az edzéseken, erőnlétileg és pszichikailag is jó állapotban érzem magam. Gian Piero Gasperinivel már Genovában is együtt dolgoztam, ő egy remek edző, aki most is meg szeretné mutatni a képességeit. Boldog vagyok itt, nem aggódom a jövőm miatt. A velem kapcsolatos pletykákon csak nevetni tudok, mert egy szó sem igaz belőlük. Még három évig szól a szerződésem, amit ki is szeretnék tölteni. Hallottam azt is, hogy állítólag visszatérek Genovába. Bár sosem tudhatod, mit hoz a jövő, az Inter játékosa vagyok" - jelentette ki Milito.

A 32 éves futballista kitért Samuel Eto’o esetleges Anzsi Mahacskalába igazolására is.

„Először várjuk meg, mi fog történni. Amennyiben tényleg Oroszországba igazol, az hatalmas veszteség lesz számunkra, mert Samuel egy remek játékos. Ennek ellenére nem aggódom, mert erős keretünk van, és ez egy fontos szempont. Talán egy másik kitünő játékossal fogjuk pótolni őt. Carlos Tévez és Ezequiel Lavezzi is remek játékosok, de előbb várjuk meg, mi lesz Eto’o-val” – tette hozzá a Herceg becenévre hallgató futballista.