Ferencváros

Nem feltett kézzel megyünk Kispestre - Prukner László

A négy forduló után két ponttal a tabella 12. helyén álló Ferencváros az elmúlt három bajnokiján négy gólt szerző, ötödik Honvéd otthonába látogat az NB I ötödik körében. A zöld-fehérek szakmai igazgatója, Prukner László szerint a Honvéd kész csapattal fogadja átalakulóban levő csapatát, de a szakember ígéri, hogy nem feltartott kézzel mennek Kispestre.

"Nem koncentráltunk jobban az Európa Ligára, de az igaz, hogy a kiesés a kelleténél jobban megviselte a csapatot. De hát ezt a helyzetet ismeri a Honvéd is, mert amikor megnyerték a Magyar Kupát, indultak a nemzetközi porondon, és akkor már nem úgy sikerültek a magyar bajnokik" - nyilatkozott Prukner a Fradi vesszőfutásának okairól a Honvéd hivatalos honlapjának.

"Láttam a Honvéd eddigi meccseit, jó passzban vannak, és megérdemelten győztek. A kollégám fél évig építkezett és jól illesztette be az új elemeket a csapatba, például a Franciaországból visszatérő középpályást is. A Honvéd kész csapat, mi meg egy átalakulóban lévő csapat vagyunk. Lehet, hogy a Honvéd most esélyesebbnek tűnik, de mi nem feltett kézzel megyünk Kispestre!"