Férfi kézilabda

Mikler Rolandnak még öt hét pihenő kell a térde miatt

Bár már ott volt a Pick Szeged edzőtáborában, a június végén megműtött Mikler Roland térdfájdalmai kiújultak, emiatt újabb beavatkozásra volt szüksége, és várhatóan szeptemberben játszhat újra mérkőzést.

A Szeged és a magyar kézilabda-válogatott kapusának térdét hat hete műtötték meg, de klubja kopaoniki edzőtáborában kiújultak a fájdalmai - írja a pick-szeged.sport.hu.

Emiatt múlt szombaton a csapat vezetőivel hazautazott, MRI-vizsgálatot végeztek el rajta, és bár az nem mutatott ki rendellenességet, Mikler fájdalmai nem enyhültek. Így artroszkópos vizsgálattal felderítették, hogy az ízület tisztításra szorul. Azt elvégezték, és a játékos már otthon lábadozik. Várhatóan újabb öt hetet vesz igénybe a teljes felépülése.

A Szeged az NB I-ben szeptember 3-án kezd - ekkor Mikler még minden bizonnyal nem játszhat a Gyöngyös ellen -, a Bajnokok Ligájában pedig október 2-án rajtol, amikor is a fogadja a német sztárgárdát, a THW Kielt. Ezen a meccsen a válogatott kapus a remények szerint már bevethető lesz.