NB I

Egy Honvéd-Fradin garantált a feszültség - Debreceni András

A hétvégén a Debrecen - Videoton mérkőzés mellett Honvéd-Ferencváros találkozót is rendeznek. Debreceni András, a kispestiek védője szerint olyan atmoszféra lesz a Bozsik-stadionban, amilyen egy ilyen rangadóhoz illik.

A Honvéd remekül kezdte a 2011/2012-es OTP Bank Liga szezonját, Supka Attila csapata három győzelemmel és 13 rúgott góllal áll négy fordulót követően. A kispestiekkel ellentétben viszont rosszul kezdett a Ferencváros, amely mindössze két döntetlent tud felmutatni, ráadásul múlt héten hazai pályán kapott ki az újonc Pécs csapatától.

Persze egy Honvéd-Fradi az mindig Honvéd-Fradi, tudja ezt jól Debreceni is, aki szerint remek hangulatra van kilátás a szombati mérkőzésen.

"Fradinak nem kezdődött jól a bajnokság, úgyhogy én egy küzdelmes mérkőzést várok. Zalaegerszegen nem csak a három pontért játszottunk, hanem azért is, hogy a Fradi ellen itthon olyan atmoszféra legyen a stadionban, ami egy vérbeli rangadóhoz illik. A Honvéd-Fradinál mindegy, hogy hányadik helyen állnak a csapatok, mert a múlt miatt úgyis garantált a feszültség a pályán is" - olvasható az U-20-as válogatottunkkal bronzérmet szerző középső védő nyilatkozata a honvedfc.h