Karrier

Wiese mégis maradna a Werdernél, a klub feljelenti a Santandert

Bár korábban arról nyilatkozott, hogy nem fogja meghosszabbítani a szerződését, Tim Wiese mégis arra kérte ügynökét, hogy tárgyaljon a klubjával, a Werder Bremennel.

A kapus szerződése 2012 nyarán jár le, és a Werder anyagi gondokkal küzd, mivel a gyenge bajnoki eredmények miatt nem jutottak ki a nemzetközi porondra, és így az UEFA-tól és a szponzoroktól sem kapnak annyi pénzt, amennyire számítottak. Emiatt Wiese kontraktusát valószínűleg nem tudják a most benne foglalt feltételek mellett meghosszabbítani, nemhogy még javítsanak is rajta.

Tim Wiese veti le a mezét a Werder Bremen egyik mérkőzésén, amelyen piros lapot kapott 2011 tavaszán

A portás ezért korábban azt tervezte, hogy elhagyja Brémát, akár még ezen a nyáron. Most azonban úgy tűnik, meggondolta magát.

"Várjuk meg, mi történik. El tudom képzelni, hogy új szerződést írjak alá a Werderrel és erről a klub általános igazgatója, Klaus Allofs és az ügynököm, Roger Wittmann már tárgyaltak is. Jó lenne, ha decemberig meg tudnánk egyezni" - nyilatkozta egy német lapnak a kapus.

Tehát valószínű, hogy Wiese legkomolyabbnak tűnő kérője, a Wolfsburg lemondhat róla - ha nem épp az a játékos pálfordulásának oka, hogy a Farkasokkal nem tudott megegyezni...

Eközben Klaus Allofs bejelentette, hogy feljelentik a FIFA-nál a spanyol Racing Santandert. Az ibériai klubnál az előző szezonban kölcsönben szerepelt Markus Rosenberg ugyanis nem kapta meg az összes fizetését, ami miatt ő maga már a nemzetközi szövetséghez fordult.