Barcelona

Jó teszt lesz a Real elleni Szuperkupa-döntő - Pedro

Vasárnap és az utána következő szerdán rendezik a Spanyol Szuperkupa döntőjének két mérkőzését, amelyeket a két ősi rivális, a Real Madrid és a Barcelona vívnak. A katalánok világbajnok csatára, Pedro szerint újabb fontos párharc előtt állnak, amelyet természetesen meg szeretnének nyerni.

Pedro és Marcelo küzdenek a labdáért a Barcelona és a Real Madrid mérkőzésén a Bajnokok Ligája elődöntőjében 2011-ben

"Jó teszt lesz számunkra ez a két mérkőzés" - mondta Pedro a Szuperkupa-döntő kapcsán. "Egy újabb fontos kihívással kell szembenéznük, és nagy izgalommal készülünk. Bármikor is játszunk a Real Madriddal, a mérkőzések nehezek és túlfűtöttek. Kemény próbával kezdjük az új idényt, de biztos vagyok abban, hogy a csapat megfelel majd."

A két csapat emlékezetes módon gyakorlatilag egymás ellen döntötte el az előző szezonban a bajnoki cím és a kupa sorsát. Előbbit a Barcelona, utóbbit pedig a Real Madrid nyerte. Ráadásul tavaszi bajnokijukat és a kupadöntőt mindössze néhány napos különbséggel játszották, majd a Bajnokok Ligája elődöntőjében is egymás ellen játszottak. Ezt a párharcot szintén a katalánok nyerték 3-1-es összesítéssel.

A spanyol Szuperkupa döntőjének első felvonását a madridi Bernabéuban rendezik vasárnap este 10 órakor.