Karrier

Arsavin semmi pénzért nem menne a Realba

Az orosz támadó cáfolta az Anzsi megkeresését

A sokszoros orosz futballválogatott Andrej Arsavin kijelentette: soha nem lenne a Real Madrid játékosa, mert sokkal inkább a Barcelona játékának a csodálója. Az orosz támadó cáfolta azokat a híreket, melyek szerint Dzsudzsák Balázs csapatához, az Anzsi Mahacskalához igazolna.

Arsavin még egy évig biztosan marad Londonban
Az angol Arsenalban légióskodó támadó középpályás felettébb sarkos álláspontját a moszkvai Szport Ekszpressz tette közzé szerdai számában. Az interjúban Arsavin így fogalmazott: "Nincs az a pénz, amiért elmennék a spanyol csapathoz!"

Hozzátette, hogy ő hosszú ideje a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona csodálója.
Arsavin a sportlapban tagadta, hogy busás pénzről - az újság szerint 8 millió eurós évi fizetésről - szóló szerződési ajánlatot kapott az orosz élvonal dagesztáni alakulatától, a - többek között Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató - Anzsi Mahacskalától, s azt is cáfolta, hogy az Arsenalnak és a brazil világbajnok Roberto Carlos fémjelezte Anzsinak a vezetői között bármilyen kapcsolatfelvétel történt volna esetleges átigazolása ügyében."Az ember mindenfélét olvas az interneten. Én annyit mondhatok: ebben az idényben bizonyos, hogy az Arsenal színeiben fogok játszani." - jelentette ki Arsavin.