Kézilabda

Bogdanovics Annamária Siófokon folytatja

A Siófok KC bejelentette, hogy két évre leszerződtette a Debrecenből néhány nappal ezelőtt közös megegyezéssel távozó irányítót, Bogdanovics Annamáriát.

A játékos korábban Érdre akart szerződni, majd a DVSC-vel hosszabbított szerződést, végül azt mégis felbontotta a hajdúsági klubbal. A pályafutását Siófokon folytatja, ahol kétéves szerződés írt alá. A Balaton-partiak ügyvezető igazgatója, Takács Zsolt szerint több új játékosra már nincs szüksége a klubnak, és nagyon elégedettnek bizonyult az új igazolásokkal.

"Bogdanovics Annamária Siófokra kerülésével egyesületünk befejezte a 2011-2012-es szezonra vonatkozó átigazolásait, s a meglévő kerettel vágunk neki a remélhetőleg sikeres bajnokságnak. Az alapvető céljaink továbbra sem változtak, viszont az új irányítónk érkeztével nem titok, merészebb terveink is lehetnek" - mondta a klubvezető a sifokkc.hu-nak.

A székelyudvarhelyi születésű Bogdanovics Hajdúnánáson kezdett kézilabdázni, majd 2002-től a Debrecen játékosa volt. A DVSC-vel két bajnoki ezüstérmet és két kupaezüstöt szerzett, 2006-ban pedig elődöntős volt az EHF-kupában.