Átigazolás

Cassanót adná Montolivóért a Milan

Olasz források szerint Antonio Cassano már fél év után elhagyhatja a Milant, és a Fiorentina játékosa lehet. mivel valószínűleg nem kapna szerepet a piros-feketék kezdőcsapatában. Az olasz bajnok hosszú ideje a firenzei Riccardo Montolivo megszerzésén dolgozik, így elképzelhető, hogy az ő játékjogát is bevonnák az üzletbe.

Úgy tűnik, hogy Ibrahimovic, Pato és Robinho a tavaszhot hasonlóan ősszel is Antonio Cassano előtt lesznek a Milan vezetőedzőjének, Massimo Allegrinek a rangsorában, ráadásul hátrébb sem nagyon jut hely az irányítónak, mivel ott Boateng nyújt mostanában jó teljesítményt.

Antonio Cassano a Milan dubaji edzőtáborában vesz részt egy edzésen 2010 decemberében

A Fiorentina állítólag már ajánlatot is tett Cassanóért, akiről a Violák szakvezetője, Sinisa Mihajlovics is elismerően nyilatkozott: "Nagyszerű játékos, aki a megfelelő alázattal és munkával hasznos lehetne a számunkra. Az mondják, nem könnyű őt kezelni, de szerintem ez számomra nem okozna gondot. Bízok a tulajdonosunkban, mert az utóbbi években mindig erős csapatot tudott összehozni, igaz, a mostani piaci körülmények között nem lesz könnyű egy európai kupaszereplés kiharcolására alkalmas keretet összeállítani."

Cassano távozása a Milantól ugyanakkor még nem biztos, hogy eldőlt, erre enged legalábbis következteni Andriano Galliani, a piros-feketék ügyvezető igazgatójának nyilatkozata, amit Pekingben, az Inter elleni Olasz Szuperkupa-döntő alkalmával adott: "Voltak játékosaink, akik nem játszhattak tavasszal a Bajnokok Ligájában, például Mark van Bommel, Urby Emanuelson vagy Antonio Cassano. Rájuk most szükség lesz a sok mérkőzés miatt, azaz a BL-t tekintve már új igazolások nélkül is erősödtünk."

A Milannak egyébként kapóra jöhet a Fiorentina érdeklődése, mivel szeretnék megszerezni tőlük a válogatott középpályást, Riccardo Montolivót, azonban egyelőre nem tudtak megállapodni az áráról. Most akár egy csereüzlet is létrejöhet a két klub között.