Ferencváros

A vezetők bizalma töretlen Prukner László iránt

Vasárnap a Pécs ellen elszenvedte második vereségét is négy fordulót követően a Ferencváros csapata, a megszerezhető 12 pontból mindössze kettőt sikerült begyűjtenie a zöld-fehéreknek. A vérmes bajnoki célokat szövögető csapat szurkolói a találkozó után "kikezdték" Prukner Lászlót, a klub elöljárói azonban továbbra is bíznak a szakemberben.

A Ferenváros vezetői szerint türelemre van szükség

Mint arról vasárnap beszámoltunk, a Ferencváros hazai pályáján képtelen volt pontot szerezni az újonc Pécs együttese ellen, tovább folytatva ezzel tehát a rossz szereplést. A mindig sikerre éhes Fradi-szurkolók egy bizonyos csoportja nem bírta tovább elviselni az eredménytelenséget, és a találkozó után a klub Üllői úti székháza előtt a vezetőedző távozását követelték. Prukner László a sajtótájékoztató után Orosz Pál vezérigazgatóval kiment a "tüntetők" közé, és párbeszédet folytatott a csapat szerepléséről.

A vasárnap esti incidenst követően hétfőn olyan hírek jelentek meg a honi sajtóban, miszerint a Ferencváros vezetősége továbbra is bízik Prukner László munkásságában, vagyis a rossz kezdés ellenére nem inog alatta a kispad. Orosz Pál a FTC Zrt. vezérigazgatója az egyik napilapnak azt mondta, "a vezetőség bizalma továbbra is töretlen Prukner felé".

Az egyik labdarúgó szakportál szerint edzőkérdésről legközelebb augusztus végén "érdemes" beszélni, vagyis ha a következő három fordulóban is gyengén szerepel az FTC, a vezetőség csak abban az esetben tárgyalná Prukner László esetleges menesztését.