NB I

Mészöly Géza szerint Leo Beenhakker jelenlétéből meríthet erőt az Újpest

Címkék:

A bajnokság első három meccsén igen gyenge teljesítményt nyújta Újpest csapatának vezetőedzője elmondta, bízik játékosaiban, kielemezték a paksiak játékát, látták ellenfelük Európa Liga-meccseit, valamint felelevenítették a tavalyi, egymás elleni bajnokikat is, így felkészülten várják a vasárnapi találkozót. Mészöly Géza elmondta, olyan játékosokat szeretne a pályán látni, akik hisznek a győzelemben. Továbbá szerinte Leo Beenhakker jelenléte is sokat jelent, a holland szakember pozitív hatással lehet a csapatra.

Mészöly Géza
"A munka jegyében telt ez a hét, Leo Beenhakker jelenléte az edzéseken és egy-egy biztató szava nagyon sokat jelentett a csapatnak. Vasárnap egy elszánt Újpestet szeretnék a pályán látni, és bízom abban, hogy csakúgy, mint a tavalyi szezonban, idén is megmutatják a játékosok, hogy nehéz szituációban oda tudják tenni magukat, és lehet rájuk számítani. A héten kielemeztük a paksiak játékát, megnéztük az Európa Liga-meccseket, valamint felelevenítettük a tavalyi bajnokik tanulságait – készültünk például a paksi pontrúgásokra, mert tudjuk, hogy abban nagyon erős ellenfelünk. Vasárnap hat órától csak és kizárólag a mérkőzésre koncentrálhatunk, minden más tényezőt ki kell kapcsolnunk, nem remeghetnek meg a lábak. A Paks nem véletlenül végzett tavaly a második helyen, egységes gárda, és kellőképpen bő a kerete, így azokat, akik a csütörtöki EL-meccsen elfáradtak, tudják majd pótolni. A mi helyzetünkben azonban nem azzal kell foglalkozni, ki játszik majd a Paksban, csak magára a mérkőzésre szabad koncentrálnunk. Olyan játékosokat szeretnék a pályán látni, akik hisznek a győzelemben." - mondta el Mészöly Géza

Vasárnap 18:00 órától a Paks együttesét fogadja a Szusza Ferenc stadionban az Újpest, amely az idei bajnokságot három vereséggel és gól nélkül kezdte.

Az Újpest számára rossz hír, hogy Kabát Péter Paks elleni játéka veszélybe került, mivel a csatár a szombati edzést követően fájdalomra panaszkodott combhajlító-izmában. Így a Kabát Péter csatlakozhat a csapat sérültjeinek népes táborához: Vermes Krisztián, Kiss Zoltán, Litauszki Róbert, Remili Mohamed, Takács Zoltán, Rubus Tamás, Kovács Dániel és Balajti Ádám.

Viszont a csütörtökön igazolt Bojan Mihajlovicsnak megérkezett minden papírja, így a bosnyák védő akár pályára is léphet a soron következő találkozón.

Forrás: Ujpestfc.hu