NB I

Komjáti megbecsüli az egy pontot, Aczél a kihagyott helyzetek miatt bosszús

Megszerezte első pontjait a Vasas és a Haladás csapata is, miután gólnélküli döntetlent játszottak egymással a Fáy utcában. Komjáti András szerint az egy pontot is meg kell becsülni, Aczél Zoltán szerint megnyert meccset "veszítettek" el.

Az OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati nyitómérkőzésén egy felejthető mérkőzésen játszott egymással döntetlent a Vasas és a Haladás. A csapatok számára az egyetlen pozitívum a találkozón a megszerzett pont lehet, Komjáti András (jobbra) szerint azt is nagyon illik megbecsülni.

"Elég alacsony színvonalú volt ez a meccs. Helyenként csak a küzdelem dominált, játék alig alakult ki. Talán túl nagy volt a tét és ezért nem mertek a kelleténél többet próbálkozni játékosaim, de az is lehet, hogy voltak más problémák is  - nyilatkozta a mérkőzés után a Sport Tv-nek a piros-kékek trénere. "Hogy mit ér az egy pont? Nem tudom. Mindenesetre ezt is meg kell becsülni. Ameddig hagynak dolgozni, én nem hagyom magára a csapatot " utalt a szakember az esetleges lemondását firtató kérdésre.

A Haladás vezetőedzője, Aczél Zoltán (balra) szerint csapata közelebb állt a győzelemhez mint ellenfele. "Az első félidőben négy 100 százalékos helyzetünk is volt, ám sajnos nem találtuk el a kaput. A második félidőben pedig már ordító gólhelyzeteink voltak. A Vasas fölé nőttünk, úgy gondolom, hogy egy megnyert meccset veszítettünk el.Megszereztük az első pontunkat, bízom benne, hogy most már elindulunk felfelé " - értékelt a Sport Tv-nek a zöld-fehérek mestere.