ZTE-Honvéd

Ilyenkor nem lehet jókat mondani, nagyon megvertek minket - Csank János

Csank János, a ZTE vezetőedzője elismerte saját felelősségét is együttese újabb vereségében, de azt is hozzátette, játékosai egyre kiszámíthatatlanabbak, nem tudja, mit várhat tőlük. A szakember emellett úgy érzi, nincs olyan ember a csapatnál, akire számíthat ebben a helyzetben. A zalaegerszegi csapat a sorozatban harmadszor négy gólt szerző Honvédtól kapott ki hazai pályán a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitányán.

"Ilyenkor nem lehet jókat mondani, nagy megvertek minket. Ráadásul a legvégén is kaptunk egy gólt, pedig három gólnál egy profi játékos már nem megy előre, mint a hülye. Van pár játékos, aki vészhelyzetben nem hozott jó döntéseket, de én is hibáztam, mert ezt tudnom kellett volna - kezdte értékelését a Sport TV-nek Csank János.Lehetett érezni, hogy amikor gólt kaptunk, nehéz lesz a folytatás, hiszen olyan periódusban vagyunk, amikor néhány ember nagyon könnyen feladja. Nagy tanulságokat hoznak ezek a mérkőzések, a játékosok tekintetében. A felkészülési mérkőzéseknek a töredékét hozzák a futballisták, kiszámíthatatlan, mit várhatok tőlük. Nem tudtam Meyéről semmit sem, de ha kihagyom, hülye vagyok. Hibáztam."

"Nem volt a jó a felkészülésünk, nem lehetett tudni, ki megy, ki marad. Aláírom, hogy vannak hibák, én is hibázok, ilyen hullámvölgy miatt felelőssége van a játékosnak és az edzőnek is. Nyilván az enyém az első. Minden helyzetben tudom a megoldást, de nagyon fontos, hogy egy edzőnek egy csapatnál legyenek emberei, ezzel én most gondban vagyok" - próbált választ adni a ZTE vergődésére a tréner.