NB I

Csizmadia szerint a Fradi kimászik a gödörből

A Ferencváros teljesítménye az utóbbi hetekben jócskán elmarad az előzetes várakozásoktól, a csapat válogatott védője, Csizmadia Csaba szerint viszont  elég erősek ahhoz, hogy kimásszanak a gödörből.

Az elmúlt néhány hét során a zöld-fehérek drámai körülmények között kipottyantak az Európa Ligából, az OTP Bank Ligában pedig három mérkőzés alatt mindössze két pontot kapartak össze, ami miatt a Ferencvárossal szimpatizálók mérhetetlenül csalódottakká váltak.A Ferencváros szombaton az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó újonc Pécs csapatát látja vendégül az Üllői úton - a győzelem szinte létkérdés a Csizmadiáéknak.

"Nehéz lenne megmondani mi a gond most már hetek óta, ha tudnánk akkor kijavítottuk volna - nyilatkozta Csizmadia Csaba a 100% Fradinak. "Debrecenben sem játszottunk rosszul, de sajnos a félidő végén kaptunk egy gólt. Úgy gondolom elég erősek vagyunk ahhoz, hogy kimásszunk a gödörből, rengeteget dolgoztunk, dolgozunk, ennek meglesz az eredménye. Mi minden meccsen úgy lépünk pályára, hogy nyerni akarunk, legyen az hazai vagy idegenbeli meccs, a Pécs ellen sem lesz másképp. Tudjuk nem lesz könnyű, hiszen az újonc három győzelemmel rajtolt, de ellenünk az iksszel is beérnék majd és erre is fognak berendezkedni." - mondta a Fradi-tábor "Csizije".