Európa Liga

Betalálunk Skóciában - Sifter Tamás

Csütörtök este Edinburghban lép pályára az MVM-Paks csapata, amely a hazai 1-1 után a Hearts otthonában harcolná ki a továbbjutást. Sifter Tamás szerint ezúttal is betalálnak.

A magyar ezüstérmes eddig valamennyi Európa Liga-találkozóján eredményes tudott lenni, és bizony ha tovább szeretnének jutni a következő körbe, akkor a Hearts otthonában is be kell találniuk. A múltheti székesfehérvári 1-1-et követően a csapat középpályása, Sifter Tamás egyenlőnek látja a két gárda továbbjutási esélyeit, de tudja: nehéz feladat vár rájuk.

"Tromsöben is annak indult, és mégis három gólt is tudtunk szerezni. Bízom a csapatban, és úgy gondolom, hogy most is betalálunk." - nyilatkozta Sifter a paksifc.hu-nak. A skót csapatnál a hét elején edzőváltás történt: Jim Jeffriest a portugál Paulo Sergio váltotta a kispadon. "Egy új edző mindig, mindenkinek új impulzust ad. Ilyenkor a játékosok bizonyítani akarnak, szeretnének jól szerepelni. A skótokat is feldobhatja ez a dolog, és biztos, hogy ők is győzni akarnak"- reagált a hírre a 30 éves játékos.