Férfi kézilabda

Magaslati edzőtáborban készülnek a Pick Szeged játékosai

Vasárnap óta a szerbiai Kopaonikban, magaslati edzőtáborban készül a szezonra a Pick Szeged NB I-es férfi kézilabdacsapata.

Skaliczki László vezetőedző izzasztó edzőtábort, napi négy foglalkozást vezényel a csapatnak a kevesebb mint egy hónap múlva, szeptember 3-án rajtoló bajnoki szezon előtt.

"Bár alapozó edzőtáborról van szó, már a taktikai elemek is előkerülnek az edzéseken - mondta Skaliczki László a Pick Szeged hivatalos honlapjának. - Kiváló körülmények között készülhetünk, jó az ellátás, és jól is érezzük magunkat. Nem árt, hogy kicsit kiszakadtunk a hazai közegből. Ma azért az edzések mellett a kikapcsolódásra is jutott idő, kirándultunk egyet Kopaonikban"

 A Pick a tervek szerint pénteken edzőmérkőzést is játszik, az Alexandrovác csapatával csap össze, majd a jövő héten a mecedón Skopjével is találkozik. A csapat kedden tér vissza Szegedre, majd a szerdai pihenőnap után csütörtökön az újszegedi sportcsarnokban edz, ahol pénteken 18 órától a Székelyudvarhellyel játszik újabb felkészülési találkozót.