Bulvár

Rondo a Patriots edzésén, míg a Bengals szurkolói Ochocinco mezét égetik - videó

Rajon Rondo, a Boston Cletics irányítója vasárnap ellátogatott a New England Patriots edzésére, ahol találkozott a csapat vezetőedzőjével, Bill Belichick-kel, és a játékosokkal, köztük Chad Ochocinco-val. Az elkapó távozása a Cincinnati Bengals-tól nagy vihart kavart.

A Boston Celtics irányítója, Rajon Rondo vasárnap látogatást tett a New England Patriots edzésén, ahol Bill Belichick vezetőedzővel, illetve a csapat játékosaival beszélgetett. Köztük volt a Patriots által a Cincinnati Bengals-tól frissen igazolt Chad Ochocinco is.

Rajon Rondo és Bill Belichick

Rajon Rondo a Patriots edzésén

Rajon Rondo és Chad Ochocinco

Ochocinco nemrég három évre szerződött le új csapatához, ezzel közel tíz év után búcsút intve a Bengals-nak, amit a szurkolók a jelek szerint meglehetősen rosszul viselnek. Az általános csalódottságot és haragot jól tükrözi az alábbi videó, melyen a cincinnati-ek egyik drukkere elégeti Ochocinco fekete-narancs mezét, jónéhány keresetlen kifejezés kíséretében.Érdekesség, hogy itt még C. Johnson néven játszott, miután többszöri névváltoztatást követően a liga nem engedélyezte számára a Chad Javon Ochocinco név használatát a mezén.