Karrier

Nincs messze a megállapodástól az Anderlecht és a Rangers Juhász ügyében

A skót csapat menedzsere kijelentette, nem adják fel, ezért újabb ajánlatot kívánnak tenni a magyar válogatott védőjéért.

Juhász Roland távozhat Belgiumból - Fotó: AFP

Ahogy arról beszámoltunk, a Glasgow Rangers mindenáron meg akarja szerezni Juhász Rolandot az Anderlecttől. Ally McCoist, a skót együttes menedzsere szerint a védő is el akarja hagyni a klubot, ezért újabb, immár harmadik ajánlatot kívánnak tenni érte.

 „Nem vagyunk messze a megállapodástól. Nem adjuk fel, egy harmadik ajánlatot készülünk tenni, amely jobb feltételeket tartalmaz. Tudjuk, hogy a játékos is el szeretné hagyni a klubját" - nyilatkozta McCoist.

A Rangers először 1.5 millió fontot ajánlott Juhászért, ám azt klubja, az Anderlecht ezt nem fogadta el, majd a második, 2.5 millió fontos ajánlatot is visszautasította a belga csapat. Az Anderlecht legalább 4 millió fontra taksálja a magyar válogatott védőt.

A játékos korábban a Digi Sport adásában úgy fogalmazott, legszívesebben a Bundesligába igazolna.

"Német, angol, olasz bajnokságban el tudnám képzelni magam, a spanyolt kizárom, mert az egy technikásabb bajnokság, ami nem annyira feküdne nekem. A Bundesliga abszolút kedvenc nálam, ahol van 6-8 erős csapat a Bayern München mellett. Egy erős középcsapatban meg tudnám állni a helyemet, van bennem kíváncsiság ezzel kapcsolatban. Megkeresések inkább keletről jönnek, ami számomra nem annyira vonzó. Sosem volt számomra a pénz akkora motiváció, ezért inkább nyugatra szerződnék” - fogalmazott a 28 éves egykori MTK játékos.