Ferencváros

Kubatov belehal minden vereségbe, de továbbra is kitart Prukner mellett

A zöld-fehérek elnöke szerint Angliát kell példaként tekinteni, ahol megbecsülik azt, aki egy klubért dolgozik.

Kubatov Gábor nem akar kapkodni

A Ferencváros szurkolói a csapat debreceni veresége után ismét Prukner László szakmai igazgató felelősségét vetették fel, ám Kubatov Gábor klubelnök ezúttal is megvédte a szakembert.

„Novák, Nyíl, Varga leváltása most -ennyi év távlatából-hibás döntés volt. Ne kövessük el ismét! Meggyőződésem, hogy ha 6:0-nál váltunk, akkor nincs meg a harmadik helyünk! Hol is végzett a Dózsa? Angliában nem kapkodnak, kitartanak és mindig (!!!) megbecsülik azt, aki a csapatért dolgozik. Szövetséget kötnek vele és nem árulják el. Mert egyébként… hogy lesz itt jövő? A következő edző mit kérdezne majd tőlünk? Nem azt, hogy: “egy vereség és két döntetlen után engem is ki fogtok rúgni? – írta a Facebookon a klub első embere. - Mindig elfogadom a kritikát, el is gondolkodtat, de az értelemnek úrnak kell lennie az érzelmek felett. Pontosan tudom, hogy közös felelősségünk, hogy ismét sikeres legyen a Fradi. A sikerekre pont olyan éhes vagyok mint önök. Belehalok minden vereségbe. Szerintem idő kell még. Most nem tudok okosabbat. Azért nehezebb összetartani a Fradi-családot, mint gondoltam volna.”

Egy szurkoló felvetette, hogy három forduló alatt a Ferencvárosnak máris tetemes, 7 pontos hátránya van a listavezető csapatokkal szemben.

„A tavalyi angol bajnok MU első meccseit nézze vissza…és a végén mégis…!”

Milos Vidovics esetleges leigazolásáról így nyilatkozott Kubatov:

„Vidovicson folyamatosan dolgozunk, én nagyon szeretem ezt a játékost.”