Real Madrid

Elképzelhető, hogy visszatérek Angliába - Ronaldo

A Real Madrid legnagyobb sztárja nem zárja ki, hogy egyszer még visszatér a szigetországba, de jelenleg csak a Barcelona elleni Szuperkupa-találkozó érdekli.

Ronaldoóék Kínában tréningeznek
A Real Madridban az elmúlt bajnoki szezonban 40 gólt termelő támadó a szezon vége felé elejtett néhány olyan mondatot, miszerint szívesen visszatérne a Premier Leauge-be. Több se kellett,  ezen felbuzdulva a Manchester City kerülgette is a portugált az "uborkaszezonban", de Florentino Pérezék nyilván hallani sem akartak a dologról.

A minap egy Kínában tartott sajtóértekezleten Ronaldo az erre vonatkozó kérdésre sejtelmes választ adott. "Hogy van-e esély arra, hogy valamikor visszatérjek a Premier Leauge-be? Lehet, hiszen soha nem tudhatod mi fog történi" - írja a goal.com

Természetesen a sajtó munkatársait az augusztus 14-ei Barcelona elleni spanyol Szuperkupa-derbi is érdekelte, a portugál szerint megfelelő állapotban mérkőzhetnek meg az örök riválissal.
"Számunkra mindig fontos a győzelem, ezért is szeretnénk megnyerni a Szuperkupát. Most még a felkészülés közepén tartunk, de mindenki meggyőződhet arról, hogy mikor eljön a mérkőzés, készen állunk majd a Barcelonára." - nyilatkozta a 26 éves gólvágó, aki csapatával kínai túrán vesz részt a napokban.

A spanyol Szuperkupa oda-visszavágós rendszerben zajlik, az első felvonásra augusztus 14-én, a Santiago Bernabeu-ban kerül sor.