Karrier

Balotelli felajánlotta magát a Romának

Az olasz La Gazetta dello Sport információi szerint Mario Balotelli szívesen játszana a következő szezonban a Roma csapatában.

Az olasz válogatott támadó menedzsere, Mino Raiola olasz értesülések szerint azon "ügyködik", hogy Balotteli a 2011/2012-es szezonban AS Románál szerepeljen kölcsönben. A 20 éves csatár körül nem éppen ideális a hangulat jelenlegi klubjában, a Manchester Cityben, miután múlt héten összeszólalkozott Roberto Mancini vezetőedzővel. Balotelli ráadásul a napokban újabb komoly riválist kapott a támadószekcióban, hiszen az argentin Sergio Agüero aligha a kispadot koptatja majd a Citynél.

Walter Sabatanini, a Roma sportigazgatója és Raiola már megbeszéléseket is folytatott a játékos esetleges klubcseréjéről, de konkrétumokat egyelőre még nem emlegetnek az újságok.

A vezetőedzői posztra nemrégiben kinevezett Luis Enrique formálódó együttese megszerezte már a Barcelonától Bojan Krkicet, ugyanakkor olasz lapértesülések szerint Mirko Vucsinincs napokon belül 15 millió euróért aláírhat a Juventushoz.