Felkészülés

A Manchester United négyet lőtt Beckhaméknek - videó

Felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban túrázó angol Manchester United négygólos győzelmet aratott az MLS All Star csapat ellen, amelyben Thierry Henry és David Bechkam is pályára lépett.

Rooney-ék könnyedén játszadoztak az MLS válogatottal - Fotó: AFP

Az All Star együttes nem kezdett rosszul, helyzeteket is alakított ki, ám ezek mind kimaradtak. Aztán a Manchester United magára talált, és a 20. percben Anderson révén megszerezte a vezetést. A félidő végén Pak cselezgetett négy védő között, majd miután tiszta lövőhelyzetig jutott, a kapu bal oldalába lőtt.

A fordulást követően gyorsan növelte előnyét az MU: az 53. percben Berbatov kapott egy ívelt labdát, amit nagy nehezen a kapuba továbbított. Az utolsó találat Danny Welbeck nevéhez fűződik, akinek 20 méteres lövése megpattant az ellenfél egyik védőjén, majd a kapu jobb oldalába vágódott.

A mérkőzéshez kapcsolódó hír, hogy Chicharitóra kéthetes pihenő vár, így lemarad a Manchester City elleni angol Szuperkupa mérkőzésről. A mexikói a keddi edzésen szenvedett sérülést, agyrázkódás gyanújával kórházba szállították, ahol éjszakára megfigyelés miatt bent is tartották.