NB I

A Győrben mellőzött Ahjupera szerint nagy a harc a csapatba kerülésért

Győrben idén még nem kapott lehetőséget az észt játékos, CSertői Aurél vezetőedző szerint nincs megfelelő fizikai állapotban.

Ahjupera hiába tért vissza, egyelőre nem játszikJarmo Ahjupera 2009 januárjában került az ETO-hoz, de a legutóbbi szezont Újpesten töltötte kölcsönben. Nyáron Csertői Aurél úgy döntött, szüksége van a gólerős támadóra az ETO-nál.

„Jól ment a játék és le is járt a kölcsönadás, így számítottam rá, hogy vissza kell jönnöm Győrbe, hiszen az ETO a klubom. Ha pedig Győrben azt szeretnék, hogy a csapatban futballozzak, természetesen nekem ott kell játszanom. Remekül éreztem magam Újpesten, gólokat lőttem, s aki gólokat lő, azt szeretik a szurkolók, ez természetes" - mondta Ahjupera a kisalfold.hu-nak.

Győrben idén még nem kapott lehetőséget a játékos, a vezetőedző szerint nincs megfelelő fizikai állapotban.
„Győrben sok játékos van, nagy a harc az együttesbe kerülésért. Ezzel is tisztában vagyok, s azzal is, hogy az edző dolga, mikor kit rak be a csapatba. Természetesen mindent megteszek, hogy jobb legyek azoknál, akik most a kezdőben vannak."

Az észt támadó úgy véli, élcsapat lehet a győriekből, de ehhez egyre jobban kell teljesíteniük az OTP Bank Ligában.

„Jól kezdtük a bajnokságot, s folytatnunk kell a remek sorozatot. Minden meccs nehéz, sőt, egyre jobban kell teljesíteni, de jó a csapat. Bízom benne, hogy a tabella elején végez majd az ETO, és azt is remélem, hogy az én közreműködésemmel" - tette hozzá Ahjupera.