NB I

Lázár Bence 2014-ig az Újpesté

2014. július 31-ig hosszabbított az Újpest csapatával az előző szezonban az élvonal egyik nagy felfedezettjének tartott Lázár Bence.

Az 1991-es születésű csatár a tavaszi idényben 13 mérkőzésen nyolc találatig jutott,valósággal berobbant a hazai elitbe. A lila-fehérek támadójával természetesen elégedettek a Megyeri úton, ezért is kezdeményezték a szerződéshosszabbítást, amit a játékos örömmel elfogadott.

"Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a vezetőség úgy érezte, hosszú távon érdemes velem számolni, és két évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződésemet. Már az előző szezon végén jelezte a klub, hogy szeretne velem hosszabbítani, és gyakorlatilag adminisztrációs pontosítások miatt írtam csak most alá a szerződést. Később szeretném magam kipróbálni egy erős külföldi bajnokságban, de egyelőre csak az Újpestre koncentrálok, szeretném bebizonyítani, hogy a tavaszi szezon nem csak egy „kifutott” idény volt, és szeretnék sikereket elérni lila-fehérben" - nyilatkozta Lázár az újpestfc.hu-nak.