Átigazolás

Vucsinics megsürgetné a Juventust

Az olasz Tuttosport szerint a montenegrói válogatott Vucsinics könnyen kikosarazhatja a Juventus csapatát, ha az nem hajlandó rövid időn belül megegyezni az AS Romával.

Na mivan már?? - kérdezheti Vucsinics a Juventustól
Mirko Vucsinics nevét többek között a Tottenhammel, a Napolival és a Manchester Uniteddal is szóba hozták már a nyár folyamán, de a támadó megszerzéséhez a Juventus áll a legközelebb, annak ellenére, hogy a tárgyalások most kisebbfajta holtpontra érkeztek.

A probléma abból adódik, hogy Walter Sabatini, a fővárosiak sportigazgatója  18 millió eurót szeretne kapni a montenegróiért, míg Giuseppe Marotta, a zebramezesek általános igazgatója csak 15 milliót adna érte és nem keverné bele az üzletbe Roma által kinézett Claudio Marchisiót sem.

A Juventus 3,5 millió eurós fizetéssel és egy négy éves szerződéssel csábítaná Vucinicset, aki hajlandó is lenne átrakni székhelyét Torinóba, de a két klub egyelőre nem tud megegyezni egymással, ami miatt a csatár egyre türelmetlenebb.

A Juventus háza táján nem tettek le Guiseppe Rossi megszerzéséről sem,  de az olasz Corriere dello Sport szerint jó néhány kérdést még tisztázniuk kell a 30 millió euróra taksált olasz válogatott csatár megszerzése körül.