Debrecen

Rezesnek jót tett az angyalföldi kitérő

Remek formában kezdte a 2011/2012-es szezont Rezes László, a Debrecen fiatal középpályása. A saját nevelésű játékos szerint jót tett neki, hogy tavasszal kölcsönadták a Vasasnak.

Rezes László a tavaszi szezonban 12 találkozón lépett pályára a kiesés elöl menekülő Vasasban, és komoly szerepet játszott abban, hogy az angyalföldieknek végül nem volt izgulnivalója a szezon végén. A jó teljesítményre természetesen anyaegyesületénél is felfigyeltek, így az idei szezont újra Debrecenben tölti a 23 éves labdarúgó. Az OTP Bank Liga első két fordulója után a Loki hat ponttal vezeti a bajnokságot, az eredmények mellett a mutatott játék is bizakodásra adhat okot a hajdúságiakért szorítóknak.
Rezes Debrecenben is "hozza" az angyalföldi formát, az eddigi találkozókon rendre a csapat egyik legjobbja játékosa volt.

"Próbálom a tudásom legjavát nyújtani, hogy mindenkinek megfeleljek. Bár nem egyéni babérokra törekszem, hanem arra, hogy a csapat sikeres legyen, és ha az, akkor azt jelenti, mindenkinek jól megy a játék - nyilatkozta a civishir.hu-nak Rezes László, aki a féléves angyalföldi kitérőről is beszélt. - Jót tettek velem, hogy kölcsönadtak a Vasasba. A környezetváltás egyértelműen jó hatással volt rám, játszottam tavasszal tizenkét NB I-es meccset, ez hasznosabb, mintha az NB II-es csapatban futballozom ugyanennyit, vagy ülök az NB I-ben a kispadon. Ha jobb nem is, de rutinosabb lettem mindenképpen. Egy futballista önérzetének jót tesz, ha érzi a bizalmat, és hétről hétre a kezdőben számítanak rá. Remélem, mielőbb be is találok, mert engem is bosszant, hogy meccsenként egy-egy nagy helyzetet kihagyok".