Ferencváros

Kubatov kiállt a szurkolók által kritizált Prukner mellett

A Ferencváros elnöke továbbra is bizalmat szavaz a szakmai igazgatónak, és biztos benne, hogy összeáll a csapat.

Kubatov Gábor nem szeretne edzőt cserélni

Kubatov Gábort Facebook-oldalán több zöld-fehér drukker is arra kérte, hogy távolítsa el a csapat éléről Prukner Lászlót, miután a Ferencváros vasárnap este 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a DVTK ellen. Az FTC-nek két forduló után már 4 pont a hátránya azzal a listavezető Debrecennel szemben a bajnokságban, akihez jövő héten látogatnak Lisztesék. Egy esetleges hazai sikerrel 3 forduló után 7 pont lenne a Loki előnye a Ferencváros előtt.

"A norvégiai kudarc még ott van a fejekben, de azt a Diósgyőrt, aki szétverte sőt megalázta az elmúlt fordulóban a Haladást, gyakorlatilag játékban felülmúltuk. Sajnálom hogy úgy vesztettünk el két pontot, hogy gyakorlatilag helyzetük nem volt. Össze fog állni a csapat, tudom! Addig is, azért is: Hajrá Fradi! Hajrá Fradi!" - írta a klubelnök, majd kitért a szurkolók által kritizált Prukner Lászlóra is.

"Még sokáig bírjuk, mert szövetséget kötöttünk és egy -azaz egy vereség- után nem szándékozunk szerződést bontani. Ez a Ferencváros, nem egy indulatból döntést hozó, kapkodó amatőr egyesület" - jelentette ki a klub első embere.

Egy szurkolói kérdésre Kubatov azt is kifejtette, hogy a klubnak nincs pénze újabb játékosokat igazolni, így a kereten már nem tud változtatni.

A vasárnapi Diósgyőr elleni találkozó után a Hathárom TV is forgatott, az ott készült interjúkat itt találhatjátok meg.