Átigazolás

A Gatalasaray Diego Militót is megszerezné

A török Galatasaray tovább erősítené játékoskeretét, az isztambuliak legújabb kiszemeltje az Inter argentin támadója, Diego Milito.

Diego Militót szivesen látná soraiban a Galatasaray

A La Gazetta dello Sport információi szerint a török sztárklub kinézte magának Diego Militót, az Inter argentin támadóját.

A Galatasaray szakvezetője, Fatih Terim tovább dolgozik a csapat "felturbózásán", és Fernando Muslera, Felipe Melo, Tomas Ujfalusi, Johan Elmander után most Diego Militót valamint Esteban Cambiassót szeretné a csapatában tudni.

A 32 éves Militónak azonban 2014-ig érvényes szerződése van a milánói kék-feketékkel, az elmúlt szezonban rengeteg sérüléssel küszködő támadó újra együtt dolgozhat Gian Piero Gasperinivel, akivel annak idején a Genoában remekül megértették egymást.

Fatim Terim azonban nem egy könnyű ember, és ha ő egyszer valamit a fejébe vesz, akkor nehéz őt megállítani. " Milito és Cambiasso is nagyszerű játékosok. Szeretem ahogy játszanak, és szeretném, ha én lehetnék a trénerük"- mondta a Galata vezetőedzője a Corriere dello Sportnak.

Vasárnap este az Internazionale és a Galatasaray felkészülési mérkőzést vív egymással, alighanem a törökök kihasználják a találkozót és puhatolóznak majd a két kiszemelt ügyében.

A 17-szeres török bajnok együttes a tavalyi szezonban csupán a nyolcadik helyen végzett a félholdalas ország pontvadászatában, ami az "oroszlánok" szurkolói szemében valóságos katasztrófát jelent. A klub elöljárói tudják, hogy a tűzzel játszanak, így az idei nyári átigazolási szezonban eddig remekül dolgoztak, több Európában már befutott labdarúgót sikerült megszerezniük.