Barcelona

Pedro nem tart Alexis Sánchez érkezésétől

A Barcelona szélsője úgy gondolja, eddig is meg kellett küzdenie a helyéért, az udinei támadó érkezésével csak fokozódna a verseny.

Pedro helye veszélybe kerülhet Sánchez leigazolásával - Fotó: AFP

Pedro Rodríguez a Barcelona támadóalakzatának az egyik legfontosabb pontja volt az elmúlt szezonban, azonban Alexis Sánchez leigazolásával könnyen veszélybe kerülhet a helye a csapatban. A spanyol támadó ennek ellenére örülne a chilei szélső szerződtetésének.

„Alexis egy remek játékos, aki nagyon gyors és ravasz, mindenki boldog lenne, ha csatlakozna a Barcához. Másokkal is meg kell küzdenem a posztomért, de ez a verseny összességében előrébb lendíti az együttest. Minden nap meg kell dolgoznunk a helyünkért” – tette hozzá a 23 éves támadó, aki kitért Cesc Fabregas esetleges szerződtetésére is. Az Arsenal középpályásának az ügye továbbra is függőben van, a legutóbbi hírek szerint a felek tárgyalóasztalhoz ültek.

„Mindenki várja őt, mivel egy nagyszerű játékos. A srácokkal azt akarjuk, hogy jöjjön vissza a Barcához, vele jó üzletet csinálna a klub. Az ő ügye ugyanakkor bonyolult, mivel sok mindenen múlik, hogy csatlakozhat-e hozzánk, de remélhetőleg hamarosan ez is megtörténik” – fogalmazott a villámgyors szélső.