Felkészülés

Manchester-gála Seattle-ben

megosztom

A Manchester United 7-0-ás győzelmet aratott a Seattle Sounders ellen az egyesült államokbeli túra második felkészülési mérkőzésén. Wayne Rooney mesterhármast ért el, de betalált Michael Owen és Gabriel Obertan is.

A Manchester United amerikai turnéja - 2011
Dátum Időpont Mérkőzés
Július 13. 20:00 EDT (02:00 CET) New England Revolution - Manchester United 1 : 4
Július 20. 19:00 PDT (04:00 CET) Seattle Sounders - Manchester United 0:7
Július 23. 16:00 CDT (23:00 CET) Chicago Fire - Manchester United
Július 27. 21:00 EDT (03:00 CET) MLS All-Stars - Manchester United
Július 30. 19:00 EDT (01:00 CET) FC Barcelona - Manchester United

Kapcsolódó cikkünk:
Seattle Sounders-Manchester United: Pénzfeldobás a Space Needle tetején

megosztom