Angol foci

Engem nem érdekel Tévez - Mario Balotelli

A nemzetközi futball ügyeletes rosszfiújának titulált Mario Balotellit nem zavarná, ha Carlos Tévez elhagyná a Manchester City csapatát. Számára érdektelen kivel szerepel egy csapatban, az ő játékát ez nem befolyásolja.

Balotellit nem érdekli kik veszik körül
Az olasz válogatott 20 éves csatára "jó szokásához" híven nem bírta megállni, hogy ne szóljon bele az épp aktuális történésekbe. A Machester City "fekete báránya" most klubtársa, az argentin Carlos Tévez esetleges távozásáról fejtette ki a véleményét.

"Nem számít, hogy Carlos itt marad-e vagy sem. Ha Manchesterben marad az jó, ha meg elmegy, akkor valaki úgyis érkezik a helyére" - idézi az angol The Sun Balotellit.

Az egykori Inter-támadónak ebben lehet némi igaza, sajtóinformációk szerint ugyanis Tévez helyére a klubvezetők honfitársát, Sergio Agüerót szemelték ki.

"A játékomat nem befolyásolja, így nekem nem számít ki van a csapatban. Carlos egy remek játékos, ezért remélem, hogy nem hagy el minket, de láttam már távozni nagy játékosokat azelőtt is. Akár az Internél - ez a futball" - tett bölcs megállapítást a botrányhős.

A Manchester Citynél töltött első szezonjában Mario Balotelli 10 gólt szerzett, de azt ígéri a kékek szurkolóinak, hogy idén még jobb teljesítménnyel rukkol majd elő.

"Az első évemre azt mondanám, hogy elmegy... Tudom, hogy ennél sokkal többre vagyok képes, és ezt be is fogom bizonyítani" - zárta frappánsan mondandóját a támadó.