NB II

Zahorecz Krisztián Bognár György miatt igazolt Bajára

Címkék:

"Nagy öröm számomra, hogy végre egy olyan edzővel dolgozhatok, aki nem könyvből tanulta a labdarúgást" - mondta az egykori kaposvári védő a Sport TV állandó szakértőjéről.

Zahorecz Krisztián a BLSE-Kalo-MÉH együttesében folytatja pályafutását. A nagy élvonalbeli tapasztalattal rendelkező védő évekig játszott Kaposváron, de Sisa Tibor nem tartott rá igényt a nyáron, így az NB II-es Baja játékosa lett.

"Miután Kaposváron lejárt a szerződésem megkerestek a bajai vezetők, hogy mi lenne, ha itt folytatnám. Megmondom őszintén Bognár György személye volt a döntő, megtiszteltetésnek érzem, hogy vele dolgozhatok együtt. Nagy öröm számomra, hogy végre egy olyan edzővel dolgozhatok, aki nem könyvből tanulta a labdarúgást. Jó híreket is hallottam mind a csapatról, mind pedig a vezetésről, így nem volt nehéz a döntés. Zsók Józsival sokat beszélgettem és ő csupa jó dolgot mondott Bajáról. Pozitív véleménnyel volt mind a játékosokról, mind pedig a körülményekről. Azt pedig természetesen tudom, hogy a csapat kiválóan szerepelt az előző idényben, remélem így lesz ez a következőben is" - tette hozzá a rutinos védő.