Barcelona

Újabb sikerekkel tesszük majd boldoggá az embereket - Piqué

A Barcelona középhátvédje, Gerard Piqué biztos abban, hogy csapata a következő szezonban is eredményes lesz, kezdésként megnyerné a Spanyol és az Európai Szuperkupát.

Gerard Piqué gólöröme a Villarreal elleni bajnoki mérkőzésen a Barcelonában 2010-ben

Piqué szerint képesek arra, hogy két sikerrel nyissák a 2011-12-es szezont, amivel ráadásul a szurkolóikat is nagyon boldoggá tennék.

"Először két nagyon nehéz párharcot játszunk a Spanyol és az Európai Szuperkupáért a Real Madrid illetve a Porto ellen. Meg akarjuk nyerni ezeket a trófeákat, hogy odatehessük őket a vitrinünkbe, és aztán foglalkozunk csak a bajnoksággal, a Bajnokok Ligájával, a kupával és az idény végén az Európa-bajnoksággal" - mondta a védő.

Elmondása szerint a sikerességük legfőbb titka, hogy "mindig ugyanabban a rendszerben játszunk, amióta a csapat tagja vagyok. Ez a labdatartáson, a játék élvezetén, az ellenfelekre való nyomásgyakorláson alapszik. A pályán mind a lehető legjobban igyekszünk segíteni egymást. Pep (Guardiola, a vezetőedző - a szerk.) irányít bennünket, és mindig tudja, hogy ki ellen mire van szükség."